search

Kunte Farmhouse

In design 2013
Manesar

 

This Farm House investigates the concept of programmatic boxes that are set to movement of the sun and the surrounding landscape. Capitalizing on the views of different landscapes, the southern sun and the functional requirements, each box situates different functions. One a living dining space is bridged and terraced onto by the other box meant for the three bedrooms, study and family recreational space. The last box programmed for sports activities encloses the house to form a courtyard articulated by a linear pool.

<<

show information
View Bigger
View Bigger
View Bigger
View Bigger

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Columns/Rows
Sliding Direction
Tile Size
Tile Style
Show Panel
Grid Settings
Latest Activities

rrrohit